• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Tranquility Gold
Tranquility Gold
Tranquility Gold
Kalmerende kruidentinctuur
€ 25,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Angst, stress, zenuwachtig of atypisch gedrag kan veroorzaakt worden door lichamelijke of mentale problemen. Tranquility is een uitgetest kruiden kalmerings supplement dat de hond niet versuft of drogeert maar zal de hond helpen om een gezond en gebalanceerd zenuwstelsel te behouden en een kalme uitstraling.

Tranquility Gold is ideaal voor training, veranderingenin routine, reizen,voor overenthousiaste honden, rescue honden, honden die slecht behandeld zijn of simpel gevoelige, nerveuze honden.

De appelazijn die gebruikt wordt in de tincturen zijn van de gehele appel en hebben een hoog gehalte aan kalium en magnesium naast alle ander gezonde voordelen van appels. Wij vinden appelazijn een meerwaarde hebben boven gewoon water voor het bereiden van tincturen.

Ingrediënten: 1:3 tincturen  valeriaan wortel,  Glidkruid, IJzerhard, Kamille bloemen, Heemst wortel, Meidoorn bessen, Moerasspirea herba en Appelazijn.

Bekijk de video van samensteller Hillary Self voor dit produkt

Gebruiksaanwijzing:  Verdeel indien mogelijk de hoeveelheid over twee maaltijden voor het beste resultaat. Introduceer de tinctuur langzaam, met name als uw hond nog niet eerder supplementen heeft ontvangen en geeft u deze samenstelling tot 4 weken de tijd voor het tonen van resultaten.
 
Tot 5kg 1 tot 2ml twee maal daags (2 tot 4 totaal)
10kg 2 tot 4ml twee maal daags  (4 tot 8 totaal)
20kg 4 tot 8ml twee maal daags (8 tot 16 totaal)
30kg 6 tot 12ml twee maal daags (12 tot 24 totaal)
40kg 8 tot 16ml twee maal daags (16 tot 32 totaal)
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl