• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Parasieten kunnen behoorlijke schade doen aan de o.a. de organen van een paard. Met name de trektocht van wormlarven kunnen naast problemen in de darmen ook schade berokkenen in lever, longen etc.

De volgende produkten op deze pagina ondersteunen het paard door middel van het ondersteunen van herstel van de organen, het onaantrekkelijk maken van het darmmilieu voor parasieten, schimmels en bacteriën en het helpen van de lever na het gebruik van een wormmiddel.

Wij zijn groot voorstander van mestonderzoek om te kunnnen bepalen of ontwormen nodig is en voor welke wormsoort ontwormd dient te worden. (Kijk op www.wormtest.nl voor meer informatie over zelf mestonderzoek uitvoeren).
Door gebruik te maken van mestonderzoek kunt u bepalen of uw paard een lage, middenhoge of hoge ei-uitscheider is. In het geval van een hoge ei-uitscheider zult u chemische moeten ontwormen echter met gebruik van natuurlijke middelen kunt u uw paard helpen om van een hogere of middelhoge ei-uitscheider naar een beter weerstand voor wormen te komen. Een lage wormei-uitscheider kunt u ondersteunen bij het houden van een goede weerstand tegen parasieten.


 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl