levert kruidenprodukten voor paarden en huisdieren.  Oprichtster  Hilary Self is al meer dan 30 jaar eigenaar van een praktijk voor huisdieren en paarden met een academische titel in phytotherapie. Om dat de samenstelling van haar kruidenrecepten zeer goede resultaten gaven en de vraag steeds groter werd is men een produktie op gaan opzetten om meer diereneigenaren te helpen aan kwaliteits kruidenprodukten voor diverse gezondheids-problemen. Nu 25 jaar later wordt Hilton Herbs ® geleverd over de gehele wereld en is het assortiment uitgebouwd naar produkten voor heel veel toepassingsgebieden.
Alle kruidenprodukten van Hilton Herbs ® bestaan enkel uit kruiden en zonder toevoegingen als conserveringsmiddelen, kleur- of smaakstoffen. Alle kruidenprodukten zijn tot op het perceel van verbouwen herleidbaar. Constante controle op veiligheid en kwaltiteit van de kruiden is een van de belangrijkste peilers van deze organisatie. De vele jaren praktijkkennis en een team dat zeer betrokken is bij het welzijn van dieren is de sterke kracht achter het merk Hilton Herbs. Zodat u uw paard of pony kan helpen bij het overwinnen van een gezondheidsprobleem op vriendelijke en zachte wijze  zonder ongerust te hoeven zijn voor onveilige kruiden of onverwachte bijwerkingen.


Maridil ® heeft een reeks van produkten die op basis zijn van vaak enkelvoudige kruiden. Van teelt van de kruiden tot de oogst, tot verpakken in een moderne fabriek wordt gestuurd vanuit dit bedrijf  en op kwaltiteit en veiligheid gecontroleerd door  officiële instanties. Eerste klas kwaliteit  is bij Maridil ® een minimale voorwaarde. Gestreeft wordt naar de hoogste hoeveelheid inhoudstoffen en dit wordt in een onafhankelijk laboratorium gecontroleerd. Dit betekend dat de produkten van Maridil ® vaak  zeer effectief werken. Maridil ® heeft een voorkeur voor traditionele kruiden met bijzondere eigenschappen die door de moderne westerse geneeskunde vaak zijn vergeten. Vandaar dat u naast de alom geprezen Mariadistel voor onderhoud en opbouw van de lever en nieren ook bijzondere kruiden als Maralwortel, Esparcette en Moldavise drakenkop vindt. Kruiden met hele unieke eigenschappen die uw paard of pony bij specifieke gezondheidsproblemen kunnen ondersteunen of helpen bij het behouden van een uitmuntende gezondheid en conditie.  Alle produkten van Maridil ® zijn zonder onnatuurlijke conserveringsmiddelen, vulmiddelen, kleurstoffen, melasse of gmo gewassen.


Botanica is opgericht in 2005 en biedt een range van kruidencrémes en lotions aan voor de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen. De produkten bestaan uit enkel natuurlijke bestanddelen en worden door laboratoria extra gecontroleerd op verboden stoffen. De produkten zijn hierdoor gegarandeerd dopingsvrij en favoriet bij wedstrijdruiters waaronder vele internationale ruiters en olympische teams. De ingrediënten zijn geselecteerd op het stimulieren van gezonde celgroei en volledig herstel zonder littekens. Door de zeer goede resultaten die bereikt worden horen de produkten van Botanica tot het standaard assortiment wondmiddelen bij menig dierenarts en kliniek.


 


 
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl