• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Senior dog Gold
Senior dog Gold
Senior dog Gold
Ondersteuning voor de oudere hond

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 15,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Een snel opgenomen en werkend geconcentreerde kruidentinctuur. De samenstelling bestaat uit kruiden die ondersteunend helpen bij alle fysiologische systemen bij de oudere hond. Geselecteerd op de mogelijkheid om te helpen bij het behouden en ondersteunen van soepele gewrichten, een gezonde lever en bloedsomloop.

Menig gebruiker combineert deze tinctuur met onze lotions Muscle Magic of TLC lotion als extra ondersteuning nodig is voor het bewegingsapparaat.

Ingrediënten: 1:3 tincturen van Moerasspirea herba, Duivelsklauw wortel, Mariadistel zaden, Meidoorn bessen, Kleefkruid herba, Paardenbloem wortel, Brandnetel blad, Kliswortel, Rozemarijn herba en Appel Azijn.

Bekijk de video van samensteller Hillary Self voor dit produkt

Senior Dog Gold kan in principe gebruikt worden in combinatie met  medicijnen maar wij adviseren altijd eigenaren om met de dierenarts of ons contact op te nemen bij gebruik van voorgeschreven medicijnen en nooit zonder overleg met de dierenarts de dosering te wijzigen.

Gebruiksaanwijzing:  Verdeel indien mogelijk de hoeveelheid over twee maaltijden voor het beste resultaat. Introduceer de tinctuur langzaam, met name als uw hond nog niet eerder supplementen heeft ontvangen en geeft u deze samenstelling tot 4 weken de tijd voor het tonen van resultaten.
 
Tot 5kg 1 tot 2ml twee maal daags (2 tot 4 totaal)
10kg 2 tot 4ml twee maal daags  (4 tot 8 totaal)
20kg 4 tot 8ml twee maal daags (8 tot 16 totaal)
30kg 6 tot 12ml twee maal daags (12 tot 24 totaal)
40kg 8 tot 16ml twee maal daags (16 tot 32 totaal)
 
Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl