Botanica Small Animal Crème 125 ml

Botanica Small Animal Crème - sterk helende en verzachtende eigenschappen

€ 20,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Speciaal geformuleerd voor de probleem huid.

Een combinatie van kruideningrediënten zorgvuldig geselecteerd en gemengd om de huid te helpen herstellen en voeden. De Tea Tree samen met de Aloe Vera en de toegevoegde positieve bijdrage van smeerwortel en neem zorgen voor een breedwerkend natuurlijke kruidencrème. Deze crème heeft als doel om een gezonde huid te beschermen tegen uitwendige en inwendige condities. Cederhout en Lavendel werken daarbij als een natuurlijke insectenafweer.

De unieke eigenschappen van Botanica Anti Itch Crème zijn de helende, verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen. De crème heeft daarnaast nog een natuurlijke anti insecten afweer. Op een regelmatige basis behandelen na gebruik van de cleansing wash geeft nog betere resultaten.

De produkten van Botanica bevatten geen enkel kunstmatige toevoegingen en is dus ook vrij van sulfieten, parabenen en petroleum derivaten. Dit maakt deze crème uniek in de zijn soort. De produkten worden verder gecontroleerd in het laboratorium op vervuiling en verboden stoffen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl