• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Easy Mare gold  1 liter
Easy Mare gold 1 liter
helpt uw merrie tijdens haar cyclus

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 32,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Onze Gold vloeibare kruidensupplementen worden in het algemeen sneller opgenomen dan de droge kruiden variant. Maar afhankelijk van het moment waarop u Easy Mare start te geven tijdens de cyclus van uw merrie kan het mogelijk 6 weken duren voordat u enig effect ziet.

Gebruik onze kruidensupplement Easy Mare voor uw merrie voor het behouden van een kalm en stabiele aard en een gezond en gebalanceerd hormoonsysteem het gehele jaar door. Sommige merries vooral jonge of paarden in slechte conditie kunnen moeite hebben met hun cyclus. Het vroege voorjaar kan een lastige tijd zijn maar ook wijzigingen in het management of de introductie van nieuwe ruinen of hengsten kan veranderingen in gedrag geven.

Voor een meer algemene ondersteuning van het zenuwstelsel is  Calm & Collected
een betere keus. We raden het gebruik van deze twee supplementen tegelijkertijd af. Ook adviseren om Easy Mare niet te combineren met een ander produkt dat Valeriaan bevat.

Dit supplement kan ook geschikt zijn voor ruinen met veel hengstengedrag.

Ingrediënten:  Vitex agnus castus zaden, Valeriaan wortel, Mariadistel zaad, Kamille bloemen, Gelderse roos,  IJzerhad kruid, Duizendblad kruid, Appelazijn met honing.

De tincturen zijn geconcentreerd, snel werkend en economisch. Ze zijn verpakt in handig te gebruiken plastic fles met een ingebouwde maatbeker met een schaal van 10 - 25 ml.
Een 1 liter fles is voldoende voor 33 dagen bij een paard van 1.68 meter stokmaat en een dosis van 30 ml per dag.

Voeradvies:
Voeg de tinctuur dagelijks toe tot het normale voor, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden. De vloeibare vorm (Gold) can direct in de mond worden gegeven (door middel van een spuit) indien men geen krachtvoer aan het paard verstrekt of het paard kieskeurig is met voer.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 5 ml twee maal dagelijks (10 ml)
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 10 ml twee maal dagelijks (20 ml)
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 12,5 ml twee maal dagelijks (25 ml)
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 15 ml twee maal dagelijks (30 ml)
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 15 ml - 20 ml twee maal dagelijks ((30-40 ml)

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden. Kruidenprodukten met een reinigende werking adviseren wij om als kuur te gebruiken b.v. 2 maal per jaar in bijvoorbeeld het voor- en najaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl