• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Calm & Collected gold  1 liter
Calm & Collected gold  1 liter
Calm & Collected gold 1 liter
Voor een ontspannen paard zonder concentratie verlies
€ 32,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De vloeibare versie van Calm & Collected is een geschikte keus als u een snellere werking is vereist dan de droge kruiden samenstelling. Vaak wordt de tinctuur versie door eigenaren gegeven als eerste introductie waarna overgegaan wordt op de droge kruidenmix van Calm & Collected.

De tincturen zijn geconcentreerd, snel werkend en economisch. Ze zijn verpakt in handig te gebruiken plastic fles met een ingebouwde maatbeker met een schaal van 10 - 25 ml. Een 1 liter fles is voldoende voor 33 dagen bij een paard van 1.68 meter stokmaat en een dosis van 30 ml per dag.

Deze veel gebruikte en geteste kalmerende kruidenrecept bestaat uit valeriaan, kamille en andere kalmerende kruiden. Dit alles om uw paard te helpen een kalm, gezond en gebalanceerd zenuwstelsel te behouden. We raden dit supplement vooral aan bij paarden die zadelmak gemaakt worden, veranderingen in routine of om een nerveus of gevoeilig paard te helpen. Het is belangrijk om te beseffen dat paarden snel gestressed worden bij te weinig vrije beweging en te weinig arbeid in combinatie tot verkregen hoeveelheid krachtvoer. 

Als u denkt dat uw merrie's gedrag van beïnvloed wordt door haar cyclus dat is het produkt Easy Mare wellicht een betere keus. Wij raden af om beide produkten tegelijkertijd te gebruiken. Ook voor dominante hengsten en ruinen willen wij u verwijzen naar het produkt Easy Mare.

Ingrediënten: 1:3 tinctuur van Valeriaan wortel, Kamille bloemen, root,  IJzerhard kruid, Heemst wortel, Meidoorn bloeiende toppen, Moerasspirea kruid, Appelazijn.

Bekijk de videopresentatie door Hilary Self voor dit produkt

Voeradvies:
Voeg de tinctuur dagelijks toe tot het normale voor, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden. De vloeibare vorm (Gold) can direct in de mond worden gegeven (door middel van een spuit) indien men geen krachtvoer aan het paard verstrekt of het paard kieskeurig is met voer.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 5 ml twee maal dagelijks (10 ml)
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 10 ml twee maal dagelijks (20 ml)
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 12,5 ml twee maal dagelijks (25 ml)
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 15 ml twee maal dagelijks (30 ml)
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 15 ml - 20 ml twee maal dagelijks ((30-40 ml)

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl