• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Calm & Collected 2 kg
Calm & Collected 2 kg
Calm & Collected 2 kg
Voor een ontspannen paard zonder concentratie verlies

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 65,75
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Dit veel gebruikte en geteste kalmerende kruidenrecept bestaat uit valeriaan, kamille en andere kalmerende kruiden. Dit alles om uw paard te helpen een kalm, gezond en gebalanceerd zenuwstelsel te behouden. We raden dit supplement vooral aan bij paarden die zadelmak gemaakt worden, veranderingen in routine of om een nerveus of gevoeilig paard te helpen. Het is belangrijk om te beseffen dat paarden snel gestressed worden bij te weinig vrije beweging en te weinig arbeid in combinatie tot verkregen hoeveelheid krachtvoer. 

Als u denkt dat uw merrie's gedrag van beïnvloed wordt door haar cyclus dat is het produkt Easy Mare wellicht een betere keus. Wij raden af om beide produkten tegelijkertijd te gebruiken. Ook voor dominante hengsten en ruinen willen wij u verwijzen naar het produkt Easy Mare.

Ingrediënten: Valeriaan wortel, Kamille bloemen, IJzerhard kruid, Heemst wortel, Meidoorn bloeiende toppen, Moerasspirea kruid.

Bekijk de videopresentatie door Hilary Self voor dit produkt

Voeradvies:
Voeg de kruiden dagelijks toe aan het normale voer, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 1 schepje dagelijks
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 2 schepjes dagelijks
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 3 schepjes dagelijks
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 4 schepjes dagelijks
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 4 to 5 schepjes dagelijks

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.
Introduceer de kruiden geleidelijk als met elk nieuw voer of supplement en bouw op naar de maximale hoeveelheid in enige dagen. Geef dit supplement 3 á 4 weken de tijd om zijn werkzaamheid te tonen.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl