Multiflex Gold 1 liter

voor gezonde spieren, pezen en gewrichten

€ 32,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Wanneer een snelle respons nodig is zal deze geconcentreerde vloeibare variant van top kwalteit kruidentincturen precies zijn wat u zoekt. Samengesteld om een optimale beweeglijkheid te helpen behouden en ondersteunen voor paarden en ponies van alle leeftijden. De kruiden van dit recept bestaan uit o.a. Duivelsklauw (een natuurlijke buut geen phenylbutazone) en moerasspirea waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit kruid helpt bij het ondersteunen en behouden an gezonde gewrichten, spieren, pezen, ligamenten en de circulatie door het gehele lichaam, benen en laminae.

Bekijk de video van Hilary Self over MultiFlex

Ingrediënten: 1:3 Tincturen van Duivelsklauw, Meidoorn bessen, Moerasspirea kruid, Mariadistel zaad, Kleefkruid, Selderij zaad, Paardebloem wortel en Appelazijn met honing.

Voeradvies:
Voeg de tinctuur dagelijks toe tot het normale voor, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden. De vloeibare vorm (Gold) can direct in de mond worden gegeven (door middel van een spuit) indien men geen krachtvoer aan het paard verstrekt of het paard kieskeurig is met voer.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 5 ml twee maal dagelijks (10 ml)
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 10 ml twee maal dagelijks (20 ml)
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 12,5 ml twee maal dagelijks (25 ml)
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 15 ml twee maal dagelijks (30 ml)
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 15 ml - 20 ml twee maal dagelijks ((30-40 ml)

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl