• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

DeTox Gold 1 liter
DeTox Gold 1 liter
1:3 tinctuur opbouw en reinigen
€ 32,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Als u op zoek bent naar een sneller werkend kruidensupplement voor opbouw en reiniging kies dan de DeTox Gold.

Een reiniging op basis van kruiden om te helpen ondersteunen en behouden van een gezonde lever, nieren en darmstelsel bij uw paard of pony. Wij adviseren het gebruik van de DeTox produkten met name in de winter en het vroege voorjaar wanneer weidegang mogelijk beperkt is of dagelijkse routines zijn gewijzigd. Of na een ontwormingsmiddel.
Verschillende klanten hebben aangegeven dat zijn goede resultaten hebben behaald wanneer DeTox of de DeTox produkten gebruikt werden plusminus een maand voor het gebruik van Herb Power of Hoof & Health voor het behoud van een gezonde vacht en huid.

Ingrediënten:

1:3 tinctuur van Mariadistel zaden, Paardebloem wortel, Klitwortel, Kleefkruid, Brandnetel blad, Zoethout wortel Appel azijn met honing.

De tincturen zijn geconcentreerd, snel werkend en economisch. Ze zijn verpakt in handig te gebruiken plastic fles met een ingebouwde maatbeker met een schaal van 10 - 25 ml.
Een 1 liter fles is voldoende voor 33 dagen bij een paard van 1.68 meter stokmaat en een dosis van 30 ml per dag.

Voeradvies:
Voeg de Detox dagelijks toe tot het normale voor, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden. De vloeibare vorm (Detox Gold) can direct in de mond worden gegeven (door middel van een spuit) indien men geen krachtvoer aan het paard verstrekt of het paard kieskeurig is met voer.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 5 ml twee maal dagelijks (10 ml)
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 10 ml twee maal dagelijks (20 ml)
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 12,5 ml twee maal dagelijks (25 ml)
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 15 ml twee maal dagelijks (30 ml)
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 15 ml - 20 ml twee maal dagelijks ((30-40 ml)

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden. Kruidenprodukten met een reinigende werking adviseren wij om als kuur te gebruiken b.v. 2 maal per jaar in bijvoorbeeld het voor- en najaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl