• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Equimmune gold 1 liter
Equimmune gold 1 liter
Als de weerstand wat hulp kan gebruiken
€ 35,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Voor snellere opname is Equimmune Gold een goede keus, rijk aan Echinacea purpurea wortel dat grote hoeveelheden echinosides bevat dat voornamelijk verantwoordelijk is voor de werkzaamheid van de plant. Geef Equimmune Gold om het paard te helpen bij een zekere weerstand en immuniteits reactie op elk moment tijdens het jaar.

Hilton Herbs gebruikt Echinacea purpurea, en enkel de wortel van deze plan. dit is omdat de wortel de locatie is met de hoogste concentratie van echinosides worden gevonden. Het is de echinosides dat verantwoordelijk is voor de toegeschreven werkzaamheid van de plant voor het helpen van ondersteuning en behouden van een goed immuunsysteem.  Het Echincea kruid (de bovengrondse delen van de plant) is een veel goedkopere grondstof maar bevat veel lagere hoeveelheden echinosides,

Tincturen van Echinacea purpurea wortel, Gotu Kola blad, Mariadistel zaad, Kleefkruid, Klitkruid wortel, Rozenbottels en Appelazijn.

Voeg de tinctuur dagelijks toe tot het normale voor, splits indien mogelijk de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden. De vloeibare vorm (Gold) can direct in de mond worden gegeven (door middel van een spuit) indien men geen krachtvoer aan het paard verstrekt of het paard kieskeurig is met voer.

Aanbeveling voor hoeveelheid (hou rekening met type paard/pony)

Tot 1.28 meter stokmaat : 5 ml twee maal dagelijks (10 ml)
1.28 m. tot 1.48 m stokmaat : 10 ml twee maal dagelijks (20 ml)
1.48 m. tot 1.58 m. stokmaat : 12,5 ml twee maal dagelijks (25 ml)
1.58 m tot 1.68 m. stokmaat : 15 ml twee maal dagelijks (30 ml)
Groter dan 1,68 meter stokmaat : 15 ml - 20 ml twee maal dagelijks ((30-40 ml)

Hoeveel moet ik geven ?
U kan bovenstaand advies volgen, rekening houdend met het type paard wat u heerft.   Bij gebruik op langer termijn kan een lagere hoeveelheid toereikend zijn. Bij kruidenprodukten adviseren wij na plusminus  6-8 weken gebruik een pauze van 2-4 weken te nemen om de werkzaamheid van het kruid voor het dier te behouden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Herbal Friends Webshop

't Steegje 3
7964 KV ANSEN
T: 0522-470077
E: info@herbalfriends.nl